sep 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 okt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 jaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 veeb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 mär 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 apr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
     
    Galaõhtu ''Kordumatu''
    Esmakordselt muutub Alexela Kontserdimaja maagiliseks revüüteatriks, kus tavatoolid asenduvad uhkete laudadega. Kõigi aegade parimaid laule esitavad Evelin Võigemast, Tanel Padar, Tanja, Koit Toome, Getter Jaani, Ott Lepland, Birgit Sarrap ja Sepo Seeman. Lauljad viivad publiku ainult selleks õhtuks loodud esitustega imelisse maailma, mis on täis säravaid tantsunumbreid, maagiat ja üllatusi. See on võimsa lavashow’ga peadpööritav lend läbi kõige, mis meie eludes on hea ja ilus. Konferansjeeks on galaõhtu stsenarist, Eesti uue põlvkonna humoristide tipptegija Kait Kall. Etendust saab nautida koos 3-käigulise gurmeeõhtusöögiga, mille autoriks on MasterChef Eesti kohtunik, tõeline tippkokk Orm Oja.

    Revüüetendus on kolmes vaatuses, mis on reis läbi eestikeelse estraadi- ja popmuusika ajaloo. Igaks vaatuseks on valitud parimad laulud erinevast ajajärgust, mis on seatud kaasakiskuvateks popurriideks – kogu õhtusse on põimitud üle 60 laulu.
    Etendusel on kaks 30-minutilist vaheaega, kogu õhtu pikkus on 3 tundi.
    See on õhtu, kuhu tahakski jääda!
     
    “Kordumatu“ menüü
    Eelroog: „Idamaine päikeseloojang“
    Muhammara
    lõkkeporgand, feta, pistaatsia, ras el hanout
     
    Pearoog: „Burgundia pidu“
    Röstitud vasikapõsk
    trühvline karamelliseeritud juurselleri kreem, karulaugu kapparid, karamelliseeritud sibul, au jus 
     
    Dessert: „Veneto maskiball“
    Pistaatsia tiramisu
    "la cucina"