okt 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 jaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 veeb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 mär 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 apr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Mai 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
     
    Metsast taldrikule Otepääl
    Lõuna-Eesti maitsete nädalast võtavad osa ka Otepää toidukohad

    1.-17. novembril toimub juba viiendat korda toidugurmaanide lemmiküritus: Lõuna-Eesti maitsed „Metsast Taldrikule“. Selle raames pakuvad põnevaid mitmekäigulisi erimenüüsid üle 60 külastamist väärt söögikoha.

    Otepää vallast osalevad neli toidukohta: Ugandi Resto, Munaka Resto, GMP Pühajärve restoran ning Pühajärve Spa & Puhkekeskuse pubi.

    Tartu-, Jõgeva-, Põlva-, Viljandi-, Võru- ja Valgamaa metsad on täis erilisi ande, mis viivad maitsemeeled huvitavale rännakule.

    Kampaania eesmärk on elavdada toitlustusettevõtete külastatavust hilissügiseses vaikeperioodil ning tuua tähelepanu unikaalsele piirkonna toidukultuurile ja eestlaste võimele end kohalikust toorainest ära toita.

    Menüüde hinnad jäävad vahemikku 27-32 eurot ning laudade broneerimiseks tuleb toidukohaga eelnevalt ühendust võtta, kuna nii mitmeski kohas võib külastajate arv olla piiratud.

    Tutvu toitlustajate ja menüüdega - metsasttaldrikule.ee
    Kuva kaardil