okt 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 nov 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 jaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 veeb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 mär 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 apr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Mai 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
    Piletiinfo
    5€ kohapeal
    Sobib lastele
    Märksõnad: Ihamaru, sõir, Vana Võrumaa, rahvustoit
     
    SÕIR -- köögikunsti koolitus
    Sõir on traditsiooniline laagerdumata kohupiimajuust, mida tuntakse ennekõike Võrumaal ja Setomaal. Sõira koostisaineteks on piim, kohupiim, munad, või, köömned ja sool.
    Sõira tegemise komme ning oskused kui osa Vana-Võromaa ja Setomaa kultuuripärandist on 2010. aastal kantud ka Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse.
    „Sõir“ sai lõplikult registreeritud Euroopa Liidu geograafilise tähisena juunis 2021.

    Sõiravalmistamise tarkusi jagab ja meiega koos keedab meister Inara Luigas Setomaalt.

    Ihamaru külakeskuse köögis kohtume!

    Osalustasu 5€.

    Kohtade arv piiratud, vajalik eelregistreerimine
    e-mail: ihamaru@ihamaru.ee
    tel. 5136470
    Kuva kaardil