Strand resto uue menüü esitlusõhtusöök Uku Suviste ja Kristjan Kasearuga
Tule veeda meeleolukas suveõhtu Pärnus!
Hestia Hotel Strand restol on uus ja auhinnatud peakokk Vladimir Upeniek. Ta on kokku pannud suviselt värske menüü, kus kohtuvad parimad maitsed ja kohalikud toorained. Alates vürtsikast tervitusampsust kuni suussulavate pearoogadeni, kus iga amps pakub sulle rikkaliku maitseelamuse. Vladimiri toidukunstis on tunda tõelist armastust hea toidu vastu ja aastate pikkuseid lihvitud köögikunsti oskuseid.
Selleks, et maitseteküllane õhtu oleks veel mahlasem, oleme meeleolu looma kutsunud kaks parimat sõpra Uku Suviste ja Kristjan Kasearu. Kes meist ei mäletaks nende viimast “2 1/2 meest” kontserttuuri.
Uue menüü esitlusõhtusöök toimub 01.08.2024 kell 19.00-22.00 Hestia Hotel Strand 5. korruse Lahe saalis. Saalist avaneb panoraamvaade Pärnu lahele. Toidunautlejatele on avatud ka õdus katuseterrass.
Menüü:
Tervituseks
Vürtsikas porgandi kreem, trühvli kitsejuust ja ürdiõli
Cava Brut Rose Luna De Murviedro Organic, Bodegas Murviedro, Valencia, Hispaania
või
Sparkling Rose Alcohol Free Luna De Murviedro, Bodegas Murviedro, Hispaania
Eelroog
Põletatud kreveti tartar, vähimajonees ja vetikad
Pinot Grigio Villa Vescoville, Cantina La Vis, Trentino (ITA) 12 cl 7 € / 75 cl 40 €
Pearoog
Pošeeritud forellifilee, kartulikreem ja vähileem
Chardonnay Reserva, Vina Cono Sur, Casablanca Valley (CHL) 12 cl 7 € / 75 cl 40 €
Magus
Sulav šokolaad
Calem LBV 8cl 7 €
Veganmenüü:
Eelroog
Roheline tatar, vetikad, marineeritud porgand, ürdiõli
Rosato Alghero, Sella & Mosca, Sardigna (ITA) 12 cl 5 € / 75 cl 28 €
Pearoog
Lillkapsas, lillkapsakreem, frititud lillkapsas
Chardonnay Reserva, Vina Cono Sur, Casablanca Valley (CHL) 12 cl 7 € / 75 cl 40 €
Magus
Sulav šokolaad
Calem LBV 8cl 7 €
Menüüs sisaldub maitsevesi.
Hind ja info:
- Õhtusöök 69 € / inimene
- Kohapealt võimalik juurde tellida veinipakett 19€ / inimene
Lisainfo conference.strand@hestiahotels.com