nov 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 dets 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 jaan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 veeb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 mär 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 apr 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Mai 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 juuni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
     
    Strand resto uue menüü esitlusõhtusöök Uku Suviste ja Kristjan Kasearuga
    Tule veeda meeleolukas suveõhtu Pärnus!
     
    Hestia Hotel Strand restol on uus ja auhinnatud peakokk Vladimir Upeniek. Ta on kokku pannud suviselt värske menüü, kus kohtuvad parimad maitsed ja kohalikud toorained. Alates vürtsikast tervitusampsust kuni suussulavate pearoogadeni, kus iga amps pakub sulle rikkaliku maitseelamuse. Vladimiri toidukunstis on tunda tõelist armastust hea toidu vastu ja aastate pikkuseid lihvitud köögikunsti oskuseid.
     
    Selleks, et maitseteküllane õhtu oleks veel mahlasem, oleme meeleolu looma kutsunud kaks parimat sõpra Uku Suviste ja Kristjan Kasearu. Kes meist ei mäletaks nende viimast “2 1/2 meest” kontserttuuri.
     
    Uue menüü esitlusõhtusöök toimub 01.08.2024 kell 19.00-22.00 Hestia Hotel Strand 5. korruse Lahe saalis. Saalist avaneb panoraamvaade Pärnu lahele. Toidunautlejatele on avatud ka õdus katuseterrass. 
     
    Menüü:
    Tervituseks
    Vürtsikas porgandi kreem, trühvli kitsejuust ja ürdiõli
    Cava Brut Rose Luna De Murviedro Organic, Bodegas Murviedro, Valencia, Hispaania
    või
    Sparkling Rose Alcohol Free Luna De Murviedro, Bodegas Murviedro, Hispaania
     
    Eelroog
    Põletatud kreveti tartar, vähimajonees ja vetikad
    Pinot Grigio Villa Vescoville, Cantina La Vis, Trentino (ITA) 12 cl 7 € / 75 cl 40 €
     
    Pearoog
    Pošeeritud forellifilee, kartulikreem ja vähileem
    Chardonnay Reserva, Vina Cono Sur, Casablanca Valley (CHL) 12 cl 7 €  / 75 cl 40 €
     
    Magus
    Sulav šokolaad
    Calem LBV 8cl 7 €
     
    Veganmenüü:
    Eelroog
    Roheline tatar, vetikad, marineeritud porgand, ürdiõli
    Rosato Alghero, Sella & Mosca, Sardigna (ITA) 12 cl 5 €  / 75 cl 28 €
     
    Pearoog
    Lillkapsas, lillkapsakreem, frititud lillkapsas
    Chardonnay Reserva, Vina Cono Sur, Casablanca Valley (CHL) 12 cl 7 € / 75 cl 40 €
     
    Magus
    Sulav šokolaad
    Calem LBV 8cl 7 €
     
    Menüüs sisaldub maitsevesi.
     
    Hind ja info:
    • Õhtusöök  69 € / inimene
    • Kohapealt võimalik juurde tellida veinipakett 19€ / inimene