UUE-SAALUSE VEINITALU X ÖÖBIKUORU VILLA
Lõuna-Eesti kuplite vahel on peidus paik, mis südamega tehtud ja kus viinamarjad on kasvanud juba 10 aastat. Kuidas ühe veinitalu pidamine välja näeb? Millised on veini ja toidu sobitamise põhimõtted? Uue-Saaluse veinitalust tuleb meile külla sommeljee ja veinimeister Maris Kivistik.
Meie peakokk Aleksandr ja sommeljee Maris on koostöös mõelnud välja kolmekäigulise õhtusöögi koos veinidega.
ISUTEKITAJA
AUSTER
│Gillardeau │
EELROOG
PARDIMAKSA PARFEE
│Villa käsitööleib │
PEAROOG
VÕIKALA
suitsutatud tomat │ vilteeritud spinat
DESSERT
KIRSI-MASCARPONE TORT
Pileti hind 55€ sisaldab neljakäigulist õhtusööki ja menüü juurde sobitatud veine.
NB! Kohtade arv elamusõhtusöögile on piiratud. Lauabroneeringud www.oruvilla.ee või +372 50 99 666.
Meie peakokk Aleksandr ja sommeljee Maris on koostöös mõelnud välja kolmekäigulise õhtusöögi koos veinidega.
ISUTEKITAJA
AUSTER
│Gillardeau │
EELROOG
PARDIMAKSA PARFEE
│Villa käsitööleib │
PEAROOG
VÕIKALA
suitsutatud tomat │ vilteeritud spinat
DESSERT
KIRSI-MASCARPONE TORT
Pileti hind 55€ sisaldab neljakäigulist õhtusööki ja menüü juurde sobitatud veine.
NB! Kohtade arv elamusõhtusöögile on piiratud. Lauabroneeringud www.oruvilla.ee või +372 50 99 666.